Úvodní slovo Novinek 1 / 2014

7. února 2014,

Milé členky a členové ODS, toto je první vydání Novinek po olomouckém Kongresu. Zahrnuje hned několik mediálních výstupů posledních dnů. Jsme aktivní v Poslanecké sněmovně a daří se nám pronikat do médií. Rád bych, aby se tento elektronický newsletter stal přirozeným zdrojem informací o dění v ODS a našich postojích. Už teď můžete jednotlivé texty sdílet na Facebooku a zároveň k nim připojovat komentář. Vaše zapojení se do dění v ODS i formou „aktivního čtení“ […]

Milé členky a členové ODS,

toto je první vydání Novinek po olomouckém Kongresu. Zahrnuje hned několik mediálních výstupů posledních dnů. Jsme aktivní v Poslanecké sněmovně a daří se nám pronikat do médií.

Rád bych, aby se tento elektronický newsletter stal přirozeným zdrojem informací o dění v ODS a našich postojích. Už teď můžete jednotlivé texty sdílet na Facebooku a zároveň k nim připojovat komentář. Vaše zapojení se do dění v ODS i formou „aktivního čtení“ je pro nás velmi důležité.

V těchto dnech se v médiích objevují výsledky průzkumů veřejného mínění, které pro nás vycházejí nepříznivě. Pokud jde o pozitivní obrat, platí pro vývoj veřejného mínění zákon setrvačnosti. Trvá zpravidla nějaký čas, než se preference začnou zvedat.

Naopak rychleji veřejné mínění reaguje na negativní zprávy, které se nám v personální rovině ani po kongresu nevyhnuly. Teď ale rozhodně není čas na to, abychom se nechali výsledky průzkumů veřejného mínění zastrašit. Musíme se vrátit zpět, což prostě vyžaduje čas, spoustu práce a energie.

štítky: